Elhűlve látom , hogy egyre jobban felhergeled magad , különösebb indok nélkül. Ha így folytatod , még gyomorfekélyt kapsz.
Az máris kikövetkeztethető , hogy a következó hozzászólásaid egyre gorombábbak és modortalanabbak lesznek. Ez valami öngerjesztő folyamat lehet , aminek a végét én nem kívánom megvárni. Már régebben itthagytam ezt a fórumot , amit ízléstelen támadásaiddal értél el /főleg a BE családi tevékenységére tett megjegyzések/.
Mindenképpen tisztelem olvasottságodat és tájékozottságodat. Csak az a sajnálatos , hogy ez esetben rossz célra használod bármilyen indokból is. Problémás az is , hogy valaki egy életen át tanul , majd kioktat és szapul , csak erre használva a tudását. Látható a provokatív viselkedés is /BE-nél főleg , szinte minden írássodban és válaszodban/ , majd miután választ kapsz , jön a sértődés.
Ezt a legutóbbi "remekművedet" valami hatalmas győzelmi eufória itatja át , nagyképű és öntelt beköpésekkel. Elszomorító. Remélem az általad tisztelt munkatársak is kapnak az ilyen hozzászólásokból , hogy ezt a részét is megismerjék jellemednek.
Velem együtt a többiek is visszavonultak , mert ilyen szinten a vita nem egészséges. Sem tanulni belőle , sem szórakozni általa nem lehet.
Végezetül szeretném a tudomásodra hozni nyomatékosan , hogy sem csaholó kutyája , sem snaucere nem vagyok senkinek. Neked pláne nem. Normális ember nem nevez csaholó kutyának senkit.
S most akár meg is sértődhetsz.