wamzer Creative Commons License 2005.04.15 0 0 50

visszaemlékezve saját hitelfelvételemre, asszem az volt, hogy a kérelmet december 12-én adtam le, február környékén volt a közjegyzői biszbasz, és március 3-án utalták át a pénzt. Én eleve olyan feltételekkel írtam alá az adásvételi szerződést, hogy március 20-ig fizetem ki a teljes vételárat, nyitva hagyva olyan kiskapukat, hogy a szerződést módosítani lehessen, meg mi számít az én késedelmemnek, ami a foglalót érintheti, satöbbi. Eleve dec 12-én adtam le a kérelmet, utána jött karácsny, szilveszter, biztosra vettem, hogy január közepéig semmi nem fog történni (ennek ellenére két ünnep között jöt ki az értékbecslő) szal nekem olyan két és fél hónap volt a teljesítés ideje, ebből le lehet vonni a karácsony-szilveszter miatti időt, 2-3 hetet.

Na, azt akartam kihozni, hogy nálam nem baszakodott az ERSTE ennyit, de akárhogy is nézzük, ugyanúgy jártam mint te :)  mindezt ráadásul úgy, hogy nem volt még  devizahitel, meg fészekrakó, meg a Postabankkal való egyesülés, és az ahoz kapcsolódó rengeteg gebasz. (2003. decembere-2004 márciusa között volt)

Előzmény: dohonyiz (47)