Akos1985 Creative Commons License 2005.04.15 0 0 249

Először is köszi, hogy segítesz nekem!!

Már regeltem a CD-met a TS2 oldalán és segítséget is kértem tőlük igaz ez kicsit időigényes volt, mert angol szöveget írkálni "hivatalos" környezetben nekem még nem megy ezért az angol tanárommal közösen lefordítottuk...de most nem ez a lényeg. Ezt a segítésg levelet elküldtem a hivatalos oldalon feltüntetett emai címre, de semmi válasz nem érkezett még pedig már jó 1 hónap el is telt azóta.

Ezért msot önnáló módun keresem a hibákat, hogy mi miért is történik.

A patcet leszedtem fel tettem és tényleg az ikon gondok megoldodtak. De most egy olyan hiba lépet fel, hogy ha egyedül költözök be a házba akkor egy telcsit beteszek a házba és elmentem és kilépek ahol van a lakótelep akkor a házam felett több rétegben a síkban(majd mindjárt fel teszem a képet, hogy hogy is kell elképzelni) meg jelenik annak a karakternek a képe aki oda beköltözött. Elég zavaró :( Ja és a házak fala ezek után sem jelenik meg a patch hatására sem...

Egyedüli javulás kismértékben a mentés lett annak ellenére, hogy nem kapcsoltam ki amiket mondtál. Meg persze a Sims 2 ikonok a játékban. Kb ennyi a javulás amit tapasztaltam. Ja meg a gép elhalás "már csak" a mentésnél van, de ez is elég...

Most majd megpróbálom a legújjabb Detonatort feltenni hát ha az segít a grafikai hibákon. Már ötletem nekem sincs :(

A gép elhalás az nálam CSAK is ennél a játéknál lépet elő. Semmi márnál, pedig van egy jó pár tervezőprogi és sok már igen komolyan igénybe végő programom és ezeknél nem tapasztalom azt amit ennél a játéknál.

Hát a ramot most felfogom javítani, mert msot tényleg ez a leghátrányosabb a gépben. Lehet, hogyha kijön az egy RAM foglalatos 1GB-os RAM akkor veszek 4et és lesz 4GB-os RAM a gépben és repülni fog :))

Még1x köszi a segítséget és ha még eszedbe jut valami akkor írd meg :)

Ja esetleg nem tudsz olyan TS2 oldalt mondani ahol INGYEN lehet jó cuccokat letölteni? a sims.lap.hu kifújva vagy leszámítva!!

Köszi

Előzmény: csudi (248)