Hat ki kell abranditsalak, de talan a 2 vampiros film, ami nem tetszett, az az Interju a vampirral, es a Van Helsing:)Az elobbit mar nagyon regen lattam, nem is emlekszem igazan mi volt a bajom vele, majd meg fogom nezni ujra. Az utobbit, hat azt tenyleg nem lehet komolyan venni, az eleg gagyi lett, ez teny. Ha visszaolvasnal, latnad is, hogy odairtam az ev legnagyobb csalodasaihoz. Az Underworld viszont nagyon jo:) A legjobb vampiros film, amit eddig lattam:)
Ez meg eddig rendben van, mert izlesek es pofonok, mindenkinek mas tetszik, azert keszulnek kulonbozo filmek mind mufajban, mind kivitelezesben. De ki mondja meg, hogy mi szamit gagyinak? Amit Te annak tartasz, az feltetlenul az is? En azt vallom, hogy minden mufajnak megvannak a maga gyongyszemei, ugyanugy vannak a horror, sci-fi, akcio mufajaban ertekes alkotasok, ahogy a drama, thriller, kaland, vigjatek, romantikus, vagy eppen haborus filmeknel is. Es en nem mondtam, hogy csak olyan filmeket nezek, igyekszem megtartani az egyensulyt, es minden stilusnak megfelelo teret engedni. Mindossze arrol van szo, hogy altalaban a horror es sci-fi mufaju filmeket szeretni szoktam, mig mondjuk a vigjatekok kozul jo ha minden tizediket talalom emlekezetesnek. Viszont azon tul, hogy horror rajongo vagyok, egy drama sokkal konnyebben er el nalam magas pontszamot, ha talalok benne valamit, ami megfog. Te sem azon akadtal fent, hogy miert a Millio dollaros bebi-t valasztottam a honap filmjenek, hanem azon, hogy hogy adhattam egy igazan felelmetes horrornak 8.5-et.
Es ha meg ezek utan is gyermetegnek tartasz, akkor gondold azt, ami jolesik, en egy szoval sem mondtam, hogy egyet kell ertenunk, de azt azert elvarom mindenkitol, hogy tiszteletben tartsa az izlesemet, ahogy en is tiszteletben tartom masoket.