Cserélnénk Magunkkal
1. Ha így állunk, arra
2. Fekete fehér
3. Fél százalék
4. Indigó utca
5. Örökké nem eshet
6. Javallat
7. Mutass fel engem!
8. Kapusnak is kell lenni
9. Szülőtlenítő
10. Szeva, Föld!
11. Törvénymentes hét
12. Szívrák
13. Provisorium (Háromperces szerelmes)
A 13 új dal felvételeire a budapesti Musicland, utómunkálataira, pedig a Tom-Tom stúdiókban került sor. A Cserélnénk Magunkkal Milkovics Mátyás (Neo) zenei producer közreműködésével készült, akinek a nevéhez fűződik többek között a Kontroll című film zenéje, illetve számtalan sikeres hazai és külföldi produkció.
Az új dalokat élőben először az április 29-én, péntek este 20 órától a budapesti Gödör Klubban tartandó lemezbemutató koncerten hallhatjátok, melyen az Eleven Hold mellett vendégzenészek is fellépnek, és amelyet egy lemezbemutató turné is követ!
A zenekar új nagylemezével továbbvitte a korábbi korongokra jellemző hangzásvilágot. Az első lemez ártatlan, a második útkereső, ez pedig egy hosszú út utáni önmagukra találás.
A harmadik album, az első kettő érzelemvilága, valami évek alatt a zenekarba ivódott plusszal, amit főleg a koncertek pörgős hangulatvilágához lehet hasonlítani.
"Az eddigi legeslegelevenholdasabb elevenhold! Olyan, mint egy koncert, bent a stúdióban. Az összes katarzisom, kérdésem, konzekvenciám, szerelmem szavakba öntöttem, ami a második lemez óta az életem fontos része volt". (Nap)