Jó reggelt!
Sholya! :))))))))))) ez a kép nagyon édeeeees:)
Na, nálunk is elkezdödött egy újabb reggel, bár most mintha tisztulna az idö... De sok reményt nem füzök hozzá, itt néha negyedóránként változik az idö:/
De azért itt a kertbe még ki tudnak menni a bambikáim... A ti kislányaitok nem pisilnek úgy néha, hogy az melsö két lábukra állva fentröl csurgatnak???:))) Pepe szokott akrobatázni, de inkább csak a séták során, gondolom minél magasabbra szeretné helyezni a névjegyét;)
Tegnap délután ismét meglátogatott minket az egyik kis szomszéd kutya. Rendszeresen idejár, ha ki tud szökni:) Egy fehér kis bolognese... Én meg vihetem haza;) A Kokonak még nem lenne probléma, de Pepe öt percnél tovább nem tolerálja. Egyébként is észrevettem már régebben, hogy amíg a Pepe kettesben van másik kutyával, addig nincs gond, de amint feltünik egy harmadik, biztos vita lesz belöle.
Amíg nem volt a Koko, volt otthon egy országos haverja a Pepinek, egy spániel. Nagyon szerették egymást, sokat játszottak a séták során... De amint egy harmadik eb is feltünt, odalett az idill:)