aboribon Creative Commons License 2005.04.12 0 0 949

Szisztok,

Azert kicsit eros azt kijelenteni, hogy mi valasztottuk.... egy jelolt kozul. Az Olimpia valsztotta es mi jovahagytuk. Termeszetesen en sem mondom azt, hogy nem kellett volna egy eselyt adni neki, hiszen miert ne biztunk volna benne? Azt a hosszabb levelet egyebkent nehany szorgalmas lako irta es mindossze alairattak a KK-val.

Egyebkent meg most sem azon eroskodom, hogy valtsuk le, csak remelem, hogy osszekapja magat egy kicsit a kovetkezo kozgyulesre es le fogjuk tudni zarni a nyitott kerdeseket. Tudjatok pl., hogy mi lesz a haz meletti parkolo sorsa? Errol lesz dontes?

Igazad van, hogy a haz lakoi is szemetelnek, nem tudom, hogy egyesek otthon is eldobaljak a csikkeket, vagy 2 meterrel az ajtotol az mar nem szamit. Kicsit csalodtam a hazban ebbol a szempontbol. De fenntartom az allitasomat, hogy a takaritast nem vegzik rendesen es a KK. nem vonja felelossegre oket.

Ez a konditerem ugy is eleg erdekes, mert szerintem az embereknek nincs nagy kedve felirtkozni, es megadott idopontokba menni, aztan meg lehet, hogy vki. elore beirja magat, nem megy, mas meg azt hiszi, hogy mar nincs hely es ezert nem megy.

A lakast meg ugy vettuk meg szerintem, hogy van konditerem, szauna, kert, porta. En is mondhatnam azt, hogy nem hasznalom a kertet, ezert X osszeggel kevesebbett fizetek. Esetleg nincs szuksegem a biztonsagiakra, liftre stb.

Előzmény: gentleman (946)