malaclopo Creative Commons License 2005.04.12 0 0 163

szerintem ár ebben a topicban is többször leírtam; Szili maradjon házelnök, és tanuljon, fegyelmet is, nem csak hatalom akarást; 10 év múlva lehet belőle jó köztársasági elnök, ha nem maga kezd őrült kampányba ezért; most amit tehetne, mregköszöni a párttagság bizalmát, ami azért messze nem olyan nagy, nézdecsak meg az atv sömösöit, meg hogy hallom másoktól, a klubrádióban is már túlsúlyosak, akik csak tehertételnek érzik már, hogy ragaszkodkik a jeöltséghez; Sólyom öntörényű alkotmánybíró volt, borítékolható az

aB és az ő hatalmi harca; azonkívül Mádl jogász volt, nem nyertünk vele, csak tapasztalatot; Glatz valóban európai tudású, európai látókörű tudós, társadalomtudós, aki a legbonyolultab problémákról is tud úgy beszélni, hogy megértsék a legutolsó tanyán is; egy igazi erumagyarnemzeti pofa; Bihari csak amradjon alkotmánybíró, mert így is kevesen vannak; Horn Gyula legelfogadottabb a nemzetközi politikában, nem tudom, mennyire igazak a poháremelgetésről szóló hírek; szóval Glatz lenne a jó, és többet nem írom le, mert soxor leírtam már

Előzmény: malaclopo (159)