Udv,
De, a KK-t MI valasztottuk meg az elso, alakulo kozgyulesen. Addig O csak egy temporalis KK volt, akit az Ofir-tal vagy az Olimpia csoport kert fel erre a munkara. Az alakulo kozgyulesen MI valasztottuk meg Ot, de mas lehetosegunk amugy sem volt, hiszen nem volt egyeb jelentkezo, a haz ugyeit pedig valakinek el kellett kezdeni intezni. Nem tudtuk milyen kepviselo, remeltuk, biztunk benne, hogy jo. Ha elegedetlen vagy, akkor a kovetkezo kozgyulesen javasolj egy szavazast, hogy visszavonjuk-e a megbizatasat vagy sem. De azert lenne egy olyan keresem, ha felveted ezt a szavazast, akkor azert legyen egy jelolted arra az esetre, ha a szavazas ugy zarulna, hogy a KK-nak annyi, es ez a jelolt legyen is ott, hozza magaval a referenciakat. Utana mar csak abban kell bizni, hogy a lakok meg fogjak szavazni ezt az Altalad javasolt uj KK-t.
Hu, most ugy tunik, mintha nagyon a vedelmembe vettem volna aktualis KK-nkat, pedig nem. Ha a korabbi hozzaszolasaimat elolvasod, abbol leszurheted, hogy nekem is okozott epp eleg bosszusagot, de mivel nincs alternativ jeloltem, es vegul is a haz dolgai, megha oly docogosen is, de beindultak, en most haborgas szintjen visszavonulok es megvarom mi lesz a kovetkezo kozgyulesen.
Azt sem allitottam, hogy takaritas szintjen minden a legnagyobb rendben van, csak annyit mondtam, hogy van olyan kosz, amit nem lehet felroni a takarito ceg alkalmazottainak es termeszetrsen van olyan is, ami az O hanyag munkavegzesuket tukrozi. Sot, jobbat mondok, van olyan kosz is, ami a haz lakoinak a felelossege: pl az eldobalt csikkek... Merhetetlen nagy inteligenciara vall, hogy valaki(k) eldobaljak a csikket a lepcsohazban es a belso udvaron. Bar, abbol ki lehet indulni, hogy majd a takarito ceg felszedi, de ezt akkor is bunkosagnak nevezik jobb helyeken...