nilan Creative Commons License 2005.04.11 0 0 2380

Én is azt gondolom, hogy nem rossz a Linux, de azt is gondolom, hogy az MSO nagyon profi, kár, hogy meg lehet azt csinálni, hogy kvázi szabványként nem kell szabványosítani, mert akkor a többiek is fejleszthetnének rá.

Fejleszteni most is lehet, a kompatibilitást akadályozza meg ezerrel.

Viszont a Linux bevezetését szerintem nem az adminisztráció akadályozza, hanem a piac, egész egyszerűen a piac szavaz a szabad szoftverek ellen. Ez van. Persze én megértem, hogy jó "támadási pont" az oktatás, és a közig. de ez elégg khmm átlátszó helyzet, ha a piacon nem tudjuk legyűrni a MS -t akkor majd a politikán keresztül...

Na ez egy igazi politikusi hablaty.

Évről-évre növekszik a szabad szoftverek aránya a piacon. Még nem rengette meg az MS-t, de már mindent megtesznek, hogy megállítsák a folyamatot.

A Linux nem egy szervezet, aki támadást indítana bárki ellen is.

Mint adófizető jogosan teszem szóvá, hogy amikor a nálunk sokkal gazdagabb országok költségkímélés címén bevezetik a  Linuxot, addig mi hosszú távú előnytelen szerződést kötünk az MS-el. Elárulom, a politika célja az érdek érvényesítés. Ebben az esetben az MS az aki gátlástalanul vesztegetve használja a politikát.

Egyébként megjegyzem, nem tudom mi lehet a liberális abban, ha 100 ezer forintos videó kareszt támogat az állam : az állami támogatás már önmagában sem liberális egyébként. Na mindegy.

Nem tudom, hogy volt-e benne 100 ezres kártya, 40-50 ezrest láttam a listában. Ha ezt az elvet követnénk, akkor ki kellett volna zárni a nagyobb procikat, wincsiket, monitorokat, memóriákat, dvd írókat-olvasókat.

Előzmény: eR-dei (2374)