Udv Aboribon,
Tudom, hogy altalanossagban irtal, de vegul is azert irogatunk ide, hogy beszelgessunk a problemakrol es inteligensen vitatkozzunk anelkul, hogy sertegetnenk a masikat. En is igyekeztem ennek eleget tenni, de termeszetesen nem mindig sikerul. Utolag is elnezest kerek, ha barkit is megbantottam korabbi hozzaszolasaim egyikevel!
Szoval: termeszetesen jogod van bepillantani a szerzodesekbe, hiszen a KK nem valami felsobb szintu hatalom, akinek nem lehet belelatni a mukodesebe, hanem O, az altalunk megvalasztott kepviselo, akinek munkajat ellenorizheted. Egyebkent erre valo a Szamvizsgalo Bizottsag. Nekik feladatuk is az allando kontroll megteremtese. Ha szeretnel Sz.B-i tag lenni, akkor beszelj a KK-val es a kovetkezo kozgyulesen szavazni fogunk a tagsagodrol (en nem vagyok tagja).
Abban egyebkent egyetertunk, hogy a KK-nak kellene rendelkeznie nemi vezetoi erzekkel, de ezt mar korabban kifejtettem.
Ami a takaritast illeti: barmilyen hiper-szuper takarito ceget is szerzodtetnenk, a ko igy is, ugy is foltos marad. Foleg most, hogy a szomszedsagunkban egy igen jelentos epitkezes kezdodott es a szel igencsak behordja a port, homokot a nyitott lepcsohazba. Igy hiaba mossak a folyosokat, a por es a homok azonnal raszall a vizes kore, amin esetleg meg nehany lako vegig is halad... Innentol kezve annyi a felmosasnak. Most hetvegen lehetett igencsak megtapasztalni, hogy mi por ossze tud gyulni. Sajnos ez a nyitott lepcsohaz atka...
Arrol, hogy a takarito cegnek kell-e a garazs szintet takaritania, nincs infom, de hivd fel a KK-t es kerdezd meg.
Igaz, hogy volt arra pelda, hogy egy lako irt levelet az Olimpianak, de azt hiszem volt egy masik eset is, amikor a KK, Sz.B. tagok es talan 1-2 lako osszefogott es a fobb problemakat kozosen, egy 4-5 oldalas levelben megirtak az Olimpianak. Hogy lett-e eredmenye, az persze egy masik kerdes...