Á nem, akkor félreérthető voltam, pontosan belefér az erkölcsi ítéletembe a "normális" (elfogadott) kihasználása a szabályoknak, szinte mindnyájan így vagyunk ezzel, és inkább elítélem az ügyeskedő politikust, de nem úgy és nem annyira mint sokan, akik gyomorból útálják őket, különösen azért, mert sokat közülük szeméylesen ismerek.
Csak nem szeretem azokat a *, akik ki tudja milyen célból, vagy csak mert babot ebédeltek és az közismerten puffaszt, pukkancsként leszólnak dolgokat. :(
Viszont szerintem most meg átestél a ló túloldalára, ugyanis egyrészt szerintem a 180 ezer forintos számítógép egyáltalán nem luxus és nem felső kategória, másrészt pedig nem szociális program, soha nem is volt az.
Legfontosabb célja az általános műszaki szintemelkedés lett volna, és ebbe szerintem se fér bele az Xbox, stb.
Viszont az kétségtelen, hogy ez a dolog véget ér, akkor lehet hozzálátni az iskolák fejlesztéséhez, mert éppen kezdenek leamortizálódni az előző nagy "robbanáskor" beszerzett / kapott gépek.
Elég baj az, hogy nákunk minden ilyen kampányszerűen megy, de végül is lehet ez is egy alapvető jellemzője a központi és állami fejlesztési projecteknek.