arnyekxxx
2005.04.10
|
|
0 0
2351
|
Azért remélem érzed a különbséget, hogy egy átlagember "erkolcstelenül" kihasznál 60e ft adovisszatéritést a között, hogy egy politikus kihasznál 30milliosat. És eléggé keményen elitélted az átlagembert... Ha arányosan növeled a felháborodásod akkor minimum buldozerrel illett volna menned MB házát legyalulni... Azt meg tényleg csak a sik hülye nem tudta elöre, hogy ezek a támogatott dolgok milyen közönséget fognak megmozgatni. ha komolyan az lett volna a céljuk, hogy a lakosságnak legyen sok pc-je akkor nem lettek volna félmillás laptopok meg hi-end játékra fejlesztett videokarik a kinálatban. Meg nem lett volna Playstation2 se... Jo hogy tudtam sex-ben venni 120gigás vinyot, de aki szerint ez a társadalom informatikai fejlesztésének a leghatásosabb modja az jelentkezzen bátran a rendörségen, mert nagyon be van tépve és mehet állampolgári engedelmesnek. És az ilyen fejlesztés nem annak a rétegnek szol amelyiknek a sex célközönségének kellett volna lenni. Persze ezt bármelyik forumon el lehet olvasni kb azota hogy bejelentették a sex-et.
Az, hogy 180e ftért jo gépet lehet venni az király, de szerinted kell átlag aladárnak otthonra 180-e ftos gép? Mármint ha azt nem játékra akarja használni vagy nem filmkészitésre? Én legalábbis az interspar gazdaságos leértékelt 3éve 50e-ért vett 700as celeronommal kénylemesen tudok pár nem teljesen amatör weboldalt fejleszteni, netezni csak azért nehezen mert gprs-el vagyok, de itt se a gép a szük keresztmetszet, nem okoz gondot a szövegszerkesztés táblázatkezelés filmnézés zeneszerkesztés /soksávon cubase vst-vel/ ... Az tény, hogy filmet konvertálni már gyenge de azt nem hiszem, hogy a filmszerkesztés lenne az elvárhato minimum az informatika jelenlegi magyar állapotában vagy legalábbis nem az állam feladata lenne a multimédiás szorakoztato központ kiépitése a háztartásokban. Munkagépnek viszont 100 e alatt böven elég egy pc, szerintem ennek a kategoriának a támogatását kellett volna nyomni maximum. |
Előzmény: eR-dei (2350)
|
|