dezoe Creative Commons License 2005.04.10 0 0 5665

Hello!

Sony19-ről előbb írtam egy keveset,jól kezelhető az érintőképernyője,képminőséggel is elégedett voltam.A képstabilizátor teccett nagyon,full digit zoommal sem volt olyan remegés mint a JVC optikai zoomjával.A fókuszálás is gyors volt,teccett az onepush

módozat amikor ott mér ahol a kijelzőt megérinted.(ezt jólmegmontam)

JVC-23,53,73 kéalkotása ugyanaz,csak szolgáltatásban,csatlakozókban tér el egymástól.A 73-asban van analog-digitális átalakításra lehetőség.De ccd,optika uaz.

Tehát:-nagyon gyors fókusz,ha egy húszméterre lévő tárgyat nézel és hirtelen a kezed a kamera elé teszed pillanatok alatt mér és éles is a kép.Ha az ég felé irányítod majd az árnyékra,nagyon gyors.Zoomolásnál nem voltam teljesen elájulva,nehezen találta meg az élességet,a stabilizátor sem vot a helyzet magaslatán.Beltérben homogén fény esetén átlagosan szerepelt szerintem,kint élethű színek,éles felvétel.Makro mód is van amellyel benézhetsz állványról a tv-d hangszórójának lukjába!:)

JVC GR-DVL200 egy régebbi készülék 2001-es,akkor még 340ezer volt.Sokmindent tud szolgáltatásban de képminőségben elmarad a másik kettőtől legalábbis a kültéren.Beltérben meg voltam elégedve,kicsit sötétebb árnyalatban,de színhűen vett fel,köszönhetően az 1/4-es ccd-nek.Fókusz lassú,egy 25méterre lévő tárgyról            3 másodperc kellett mire ráállt a kezemre ami kb 40cm-re volt a lencsétől.A kinti felvétel nem volt megnyerő,nagyobb távolságban életlen lett a kép.A kép közepe még úgy ahogy de a szélei...olyan kromatikus aberrációt nyomott,hogy villogott a szemem:)

Ha valami eszembejut még leírom.

Előzmény: agyurma (5658)