Valóban nem szerencsés, ha egy politikus, a Te példádban pl. Magyar Bálint használ ki dolgokat. Ilyen nem szerencsés dolog az utóbbi időben persze elég sok volt,de attól, hogy egy politikus "kihasznál" egy törvényt tehát törvényesen jár el, még nem feltétlenül kell nekünk is így tenni. Szóval az nem magyarázat.
Egyébként pedig, szerintem egész biztosan nem kellett volna csúcskategóriás mobil gépeket, vagy videokártyákat bevenni ebbe a programba.
Ráadásul az eredmény azonban sajnos csak részben jó: úgy tűnik, hogy a kedvezmények túlnyomó többsége gépfejlesztésre fordítódott.
Most aztán majd jön egy alázatos úr, és aggódo arccal közli, hogy "ezek még egy ilyen jó szándékú programot is el tudtak rontani" stb.
És a részigazságot majd úgy adja el, mint abszolut igazságot, és semmi egyebet nem tesz majd, csak ugyanazt csinálja amit a cikkíró is.
Tudod sajnálom azokat, akik csak fekete - fehérben tudnak gondolkodni. Én inkább maradok a magam színes világánál.
Egyébként szerintem, 33 %-os kedvezmény az már szép, tehát kb. 180 000 forintig el lehetett menni gép vásárlásakor.
És 180 ezer környékén már nem rossz gépet lehet venni.