Bűzmot Creative Commons License 2005.04.10 0 0 1100
én pont az egyik "puszta közepén" probálkoztam egy városszéli kis ujságosnál, mivel nem volt kirakva megkérdeztem, hogy van-e még esetleg, erre a hölgy előtúrt nekem a legalsó polcrol pár számitogépes újság alól egy 6-7 darabos köteget... ezzel most inkább arra szerettem volna kilyukadni, hogy az ujságárus is hátráltatja ezzel az ujság terjesztését, mert igy csak az talál aki keres, ha kirakná akkor viszont lehet hogy olyan vasutkedvelőknek is feltűnne akik aktiv fórumozás és internet nélkül talán nemis tudnak az ujságrol, de ha látnák biztosan megvennék, meg hátha megérne 600 forintot pár embernek akárcsak puszta kiváncsiságból, hiszen etalon a maga témájában... más: minden elismerésem a lap készitőinek, kevés induló lap tud legalább ennyire igényes első két számot felmutatni... az az egy apro kérésem lenne hogy az évszámok legyenek számmal ha nemgond, az emberek 90% ugyebár szoképekben olvas (a maradék 10 meg nem eleget), és azt h "ezerkilencszázkilencvennyolc" sajnos csak kiolvasással lehet értelmezni, ellenben azzal h "1998"... köszönöm, és csak igy tovább a készitőknek, a távoli jövőben megjelenhetne akár sűrübben is ha megoldható, a vasut úgyis kimerithetetlen téma :-) üdv
Előzmény: Andó Gergely (1078)