arnyekxxx
2005.04.09
|
|
0 0
2342
|
Egyszerüen nem értem, milyen alapon nevezed erkölcstelennek azt aki él a törvény adta lehetöséggel, megfelel minden feltételének, és nem azt mondja a fejére hamut szorva, hogy "igaz, hogy tanár az anyám én meg tanulo vagyok, de nem vagyunk olyan iszonyat szegények, nehogy már szegény államot tönkretegyük, inkább nem vesszük igénybe a támogatást..." Miközben drágalátos politikustársaid /párton belül is/ különösebb lelkiismeretfurdalás nélkül vesznek fel /természetesen törvényesen/ sokmillios támogatásokat, jutalmakat... nem az az erkölcstelen aki él a törvény adta lehetöségekkel /dolgozik és az adojábol évi 60e -ftot esetleg visszakap hahaha mekkora lehetöség.../ hanem az a kretén, aki olyan törvényt alkot ami ezt lehetövé teszi. Ki is az a Magyar Bálint? Én pl nem érzem magam erkölcstelennek attol hogy anno sulinetes digitgépet vettem meg sulinetes 120g-ás vinyot meg a digitgéphez memokártyát. Teccett volna olyan törvényt alkotni, ami alapján ezt nem tehettem volna meg tökéletesen jogszerüen és erkölcsi aggályok nélkül. Ugyanis a szegény minimálbéres család ha belegebed se vehetett volna semmit igénybe a szex-böl, akkor meg elvileg mindenki aki igénybe tudja venni az ugyebár erkölcstelen, hisz annyira nem is rászorulo... Egyébként egy mai árakon 50e ftos pc-vel tényleg mindent meg lehet csinálni ami egy átlag embernek kellhet /persze ha nem akar filmet vágni meg doom3-azni. legalábbis az emberiség 4 éve még ezeket a gépeket csucskategoriás hitech-nek tartotta, és ami 4 éve megfelelt egy hitechbuzi informatikafanatusnak az szerintem legalábbis böven elég netezni meg emilezni meg a wordben megirni a 2oldalas dokumentumokat.. A "fejlödésnek" nevezett örület csak agymosás, ugyanazt tudja a mai p10es gép 2gb memoriával mint egy 10éves 486-os, csak legfeljebb gyorsabban. De 10 éve is ugyanazokat a feladatokat meg tudták vele ugyanazokon a munkahelyeken oldani azokkal a gépekkel.... |
Előzmény: eR-dei (2339)
|
|