eR-dei Creative Commons License 2005.04.08 0 0 2341
Így van, ezt a programot nem a szegényeknek és a hátrányos helyzetűeknek találták ki, ezért én is úgy gondolom, hogy itt az ideje beszüntetni, vagy már réges régen be kellett volna szüntetni. Szerintem hibázott Magyar Bálint és a minisztérium amikor ezt a döntést meghozta, és a termékek körét is szűkebben kellett volna tartani. Csak azt nem, állhatom, hogy egyébként saját maguk apró kis stiklijéből kiindulva általánosítanak azok, akik úgy gondolják, hogy a gazdagok "játéka " volt az egész, miközben magam is tudom, hogy menniy ismerősöm vette igénybe sőt jómagam is, és természetesen nem fölösleges javakra, hanem fontos és célszerű számítógép fejlesztésre.
Mielőtt ilyen véleméynt leír valaki, nem lenne rossz, ha mondjuk összeszedne néhány anyagot.
Közel másfélszázezer új számítógép és 300 ezer uprgrade, vagyis kb 50 ezer maradt egyéb termék.
Ha csak a fele jogos volt, már akkor másként néz ki a dolog, de szerintem csak kisebb része "túl magas szintű" fejlesztés, vagy egyéb "szükségtelen" dolog, tekintettel az árakra. (Pl. egy félmilkás gépből is vissza lehetett igényelni 60 ezret, de a mostani adatokból az látszik, hogy a vásárlók többsége a 120 ezer forint környékén megállt. Azt meg nemigen lehet luxusnak nevezni.
Előzmény: Sarkany (2340)