A kamu szam biztos nem mukodne (csak gondolom) mert epp azert ker kartyaszamot hogy valamilyen modon osszevesse a kartyahoz tartozo nevet az altalam megadottal. Megprobalom a ceges emil cimmel csak nehogy aztan naponta jojjon vagy 10 level.
Pedig tenyleg sok jo dolog van es ahogy elsore megijjedtem a $ meg GBP lattan aztan ugyanugy megnyugodtam miutan beszoroztam az arfolyammal :)
Megkaptam a kerdeseket, de nem kuldom el mert nem tudom mindre a valaszt :( Persze utana lehetne nezni a neten ...de engem Gary 80-as evekbeli zeneje kapraztat el. Ha hiszed ha nem ha a Wild Frontiert hallgatom, sokszor konnyes lesz a szemem (maskulonben erdelyi vagyok..ha lehet osszefuggest talalni Erdely es Irorszag kozt:). Szova az nem csak a rohadt jo zeneje miatt de a temaja miatt is megborzongtatja az idegeimet. Over the Hills (mindket verzio:), Loner (meg emlekszem mikor annak idejen a Petofi radioban adtak mennyire orultem), vagy After the War, Don't take me for a Loser stb.. ezek a kedvenceim ! Persze a bluest is szeretem de ez utobbiakat jobban:) Aztan a PF. Wish You were here -jenek azt hittem senki sem tud szomorubb szamot irni...kiveve Gary Moore :) : Jhony Boy, Blood of Emeralds, Empty Rooms.. ezek mind konnyfakaszto szamok nalam :)
Phil Lynott ?? Mar vagy 3 hete csak a Lizzyt hallgatom a munkahelyemen , meg a jarganyban :) CSipem azt a faszit nagyon es a zenejet szinten ! Tetszik ugyancsak ahogy enekel, mintha hatulrol a torkabol mondana a szavakat vagy a fene tudja hogy irjam le de gondolom erted mire gondolok. En sajnalom hagy Gary nem maradt a Lizzynel.
Aztan hol mutatjak be filmet ? Gondolom nem az RTL-en ?:)