Gilbert Creative Commons License 2005.04.07 0 0 365
"kriminálpszichológus szerint annyira irracionális volt Hugyecz Violetta gyilkosának cselekedete, hogy esetében mindenképp felmerül a beszámíthatóság kérdése. Az elkövető biztos, hogy rejtőzködő személyiség, képes a viselkedését manipulálni, ennek köszönhető, hogy engedménnyel szabadult korábban a börtönből."

Mintha csak megereztem volna, hogy ez kovetkezik. Most jon az, hogy bebizonyitjak nem beszamithato, korosan elmehaborodott es hasonlok, szepen besetal egy intezetbe ahol havaj dizsi napfeny. Nagyszeru.

Na ez az amit mar 10 evvel ezelott is utaltam amikor a testuletnel szolgaltam. Nevezetesen, hogy a gyanusitottnak csak jogai vannak mig mindenki masnak korulotte csak kotelessegei! A borzaszto az egeszben az, hogy meg ilyenkor sem veszik eszre a T. Torvenyhozok, hogy baj van a torvenyekkel amikor ekkora nyomas nevezedik rajuk egy egy ilyen tragikus bcs. lekovetese utan. Foleg igy, hogy ekkora port kavar. Persze jo magyar szokas szerint ugy vannak vele, hogy majdcsak elcsitil ez is mint a tobbi, a torveny meg jol van ugy ahogy van!

Gusztustalan!