Muntanitz
2005.04.07
|
|
0 0
1450
|
Ebből annyit írok alá, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet, de ez nem túl sok! Nem láttam a nyomát sem annak, hogy átérezte volna a csapat a kivételes lehetőséget egy maga alatt lévő FTC ellen. Azért persze köszönöm a fiúknak, hogy tegnap drukkolhattam, hogy a négy közé jussanak, de most nagyon szerény volt a mutatott játék. Petróknak - és ez a lelátón is közmegegyezés tárgyát képezte - nincs helye a csapatban, valószínűleg a papa érdemeire tekintettel teszi a csapatba Pruki, de hát véget kellene vetni ennek!
Bár ilyenekkel nem szoktam foglalkozni, de most azt kell mondjam, annak a hat zászlót lengető szurkolónknak jár ki egyedül a dicséret! Ilyen langyos közegben is viszonylag lelkesen nyomták. Azt az erődemonstrációt, amit a biztonságiak az egy szem füst begyújtása után tartottak, azt elég mulatságosnak tartom, de persze komolyan kell venni, mert ez a Tóth Csaba-féle társaság közismerten a legkisebb okot is megragadja, hogy "tekintélyt" teremtsen magának! Szóval szombaton csak óvatosan!
HAJRÁKÓCZI! |
Előzmény: Simi23 (1449)
|
|