Csabaking Creative Commons License 2005.04.06 0 0 472

Hát gyerekek! Most fejeztem be a Rust in Peace hallgatását a 10 évvel ezelőtt megvásárolt kazettán (nosztalgia...). Kb. 2 éve nem hallgattam meg, és most itt ülök hitetlenkedve. Ez az album valami fergeteges. Mai füllel is úgy odavert a dobhártyámnak, hogy még mindig zúg! Lehet, hogy 90-ben készült, de nagyon durva a hangzás! És a sebesség! Hát vazzeg, a Slayer smafu ehhez képest. A Rust in Peace...Polaris számban mit művelnek, hajjajajaj, atomspeed témák egymás után:-)A dobsound meg hihetetlen durva. Menza olyanokat ütött, hogy leszállt a fejem!Eddig is ez volt a kedvenc albumom (meghallgattam már vagy 100-szor), de most így, hogy ezer éve nem hallottam, úgy odavágott a földre, hogy csak úgy nyekkentem! Hihetetlen nagy album. (Bár ezt eddig is tudta mindenki itt). Ilyen tökéletes albuma szerintem egy zenekarnak egyszer adatik meg max. A többi album is király, de ez az album maga a tökéletesség! Nem véletlen, hogy Mustaine nem tudott kiadni egy hasonlót azóta is (és hogy a Metallica sem tudta azóta sem a Justice albumot túlszárnyalni), egyszerűen lehetetlen még egy ilyet (bár, ha a System album tele lenne Truth Be Told, Kick The Chair meg Blackmail féle számokkal, talán sikerült volna most) letenni az asztalra!

A legjobb szám szerintem a Five Magics, abban minden megvan, ami a Metalra jellemző!

Ha már itt tartunk, nincs véletlenül valakinek magyar nyelvű kritika a Rust in Peace-ről? (Konkrétan érdekelne, hogy a 90-es Metal Hammer mit írt róla, de más is érdekelne).

Bocs, hogy hosszú voltam, de nem lehet erről az albumról eleget írni.