air Creative Commons License 2005.04.06 0 0 2546

No akkor ha érdekel valakit, már el tudom mondani a footlocker rendelésem tanulságait.

Meglepődtem, mert tegnap mindenféle macera nélkül a postás hozta a (kb cipősdoboz méretű) csomagot. Se ÁFA se vám, se plusz postaköltség.

Most akkor ha meggondolom, egy 110-120 dolláros cipő csomagolással postázással 140-150 dolcsi. (hehe véletlenül bekattintottam a díszcsomagolást +4-ért de az jól nézett ki) az olyan 26000-28000 és a legújabb legjobb, nem pedíg valami kifutó esetleg nem is túl jó széria. (mint pl a 60-80 dolcsis tömeg shox-ok amiket nálunk 30 alatt nem is árulnak.

Én egyébként T-mac izompólót, meg nagrágot vettem a srácnak ami összesen 17 eFt volt. és nagyjából azonos minőség a 20 körült árusított Jordan cuccokkal. (56$ a cucc + 30$ posta, 2$ csomagolás)

Tehát asszem pillanatnyilag elégedett vagyok a csomagküldős vásárlással, mivel márc 17.-n rendeltem meg, (péntek) 22.-n postázták (kedd) és tegnap ápr 5.-n ért ide.

(Viszont amit múltkor mondtam, hogy érdemes többen rendelni, az annyiból necces, hogy lehet az nagyobb csomag, és ott már ráteszik az említett áfá-t, és vámot.)

Bocs a témától kissé eltérő dumáért, de feltételezem, van akit érdekelnek a tapasztalatok, mert info híjján még nem mert belevágni hasonlóba.