Hát, azért mondjuk a Denvert nem nevezném tét nélkülinek és a többiek is próbálkoznak feljebb kerülni a PO rangsorban. Persze a Dallas már mindenképp 4. úgyhogy ők lehet, hogy nem adnak bele apait-anyait. Majd meglátjuk. Én csak azt mondom, hogy mostanában a Grizzlies nem úgy játszik, mint amikor Fratello a csapathoz ment, hanem sokkal rosszabbul. Persze tudom, hogy most jött vissza Gasol a sérülésből, Stro is sérült, stb. Dehát ugyanezt a Wolves-ról is el lehet mondani, főleg, hogy Cassell még most sem gyógyult meg, Hudson pedig az egész évet sérülten játszotta végig, ezért volt sokkal rosszabb a teljesítménye, mint mondjuk a Lakers ellen 2003-ban. Amúgy Cassell kezd belelendülni az utsó 7-ből 6 győzelem (-Suns, backtoback) során, Kandi két egymás utáni dupla-duplát nyomott bár így is elég gyenge, de Wally egyáltalán nem rapszodikus, hanem tényleg benne van a legjobb 6. ember címre esélyesek között, több, mint 15.6 ppg-vel, 3.7 rpg-vel, 2.4 apg-vel és egy igen gyenge 50.7%-os FG-vel idén. Erre én nem mondanám, hogy rapszodikus, pláne nem csereként. Abban egyébként igazad van, hogy KG nélkül nem túl jó csapat a Wolves, dehát ez majd' minden csapattal így van, pl. Suns Nash nélkül mondd mit ér?, stb. stb. Az egyetlen kivétel a SAS, jó csapat az nagyon sajnos...
1 szóval: Mindenki annak a csapatnak drukkol, akinek akar, akkor is, ha az béna csapat. Szerencse, hogy nem csak a legjobbaknak drukkolnak az emberek, mert akkor mindenki Suns meg Spurs meg Heat fan lenne, ami elég unalmas. Valóban nem jól fogalmaztam először, hogy miért lepődtem meg Miller és Bonzi emlegetésén, mint a Grizzlies iránti rajongás okai. De aztán másodszor igen. A "hogy oda ne rohanjak"-kitétel mondjuk nem tetszett, pláne, hogy az eredeti post mellett volt smiley is. Egyébként meg te se jól fogalmaztad meg, hogy miért pont Millert és Wellst írtad.
Amúgy meg az egész vita hülyeség, dehát nem voltak meccsek, csak az NCAA-döntő, amit meg a Tar Heels nyert és egy olyan régi Tar Heel ünnepelt a csapattal az öltőzőben, akire manapság (is) túl sokan szeretnének hasonlítani... :)