Törölt nick Creative Commons License 2005.04.05 0 0 4898
Hello,

Miutan ez a legauthentikusabb fogykurazos topic ezert ide fogok mostantol irogatni en is. 178 cm 120 kilo. Az elmult ot evebn feljott negyven kg, ulomunka, stressz, mozgaszegeny eletmod, nameg az hogy szeretek enni.
Sokaig huiztam a dontest, de egy honapja eldontottem, hogy ideje az eletmod valtasnak. Mivel melo miatt eleg elfoglalt vagyok, nincs idom fozocskezni, vasarolni, stb...befizettem egy kaja hazhoz szallito ceg "dietas" menujere. napi 3x etkezes ~ 1000-1200 kcal/nap. A kajak ehetok, jellemzo a szenhidrat minimalizalsa, illetve a rengeteg natur hus, zoldseg, salata, fozelek.

Mostmar eleg jol birom azt hogy alig eszem, de azert mindig van nalam vastartaleknak extra gyumolcs, hamlet.

A kaja melle bejatszik a heti ketszeri uszas, illetve most hogy jon a joido a ping pong is. Szerenysegem nem hisz a csoda kurakban. Szvsz ami 5 ev alatt jott fel, az nem feog ket nap alatt lemenni.

Celom ev vegeig -20 kilo, ebbol az elso 5 mar lement, tudom hogye z csak a viz, de akkor is jo erzes:)

probalok kitartani (a mai rakott kellbimbo ellenere is:). remelem kapok majd egy ksi batoritast en is.

H.