Én sem örülök Ding győzelmének, nem kedvelem. Viszont bundára én egyáltalán nem gondoltam, valahogy fel sem merült bennem, csak az hogy Hendry most nem játszik valami fényesen, de hát ez előfordul vele is.
Én a díjátadást furcsállottam kicsit, a nagy csokor virágokat... ahogy Ding kezéből rángatták a trófea-tányért, hogy hogyan is fogja... ahogy az a nagy magas kínai odarántotta magához Hendryt... én még Hendryt ilyen szerencsétlennek soha sem láttam, ahogy ott állt a hatalmas virággal a kezében tétován a sok kínai között, akik inkább egymással fogtak kezet semmint velük... Szerintem ez nagyon furcsa volt, nem csodálkoznék rajta, ha jövőre ő is beteget jelentene :-).
Bár én Ronnie hetek óta tartó betegségét is készséggel elhiszem (vajon miért?) :-)
Szababa hozzászólására reagálva: a Welsh Open-en a folyosón hatalmas tábla hirdette, hogy a telefonokat kapcsoljuk ki és hogy fényképezőgépet és kamerát nem szabad bevinni. A terembe való belépéskor még a táskát is ellenőrizték. Persze előfordult hogy valaki bevitte így is a gépet és fotózott párat, de CSAK akkor, amikor még egy játékos sem volt bent az asztaloknál. Persze ilyenkor is rögtön ugrottak az őrök, és szóltak, hogy tegye el. Egyetlen kivétel volt a döntő végén a díjátadási ceremónia, mikor boldog boldogtalan fényképezett. De mérkőzések alatt a hivatásos fotósokon kívül sekinek nem jutott eszébe fotózgatni.
Most eszembe jutott egy kis incidens: Dominik Dale-nek akadt egy túl lelkes szurkolója, aki lényegében folyamatosan bekiabált neki, nem rosszakat, csak picit túlszurkolta magát. Természetesen leállt a meccs, a közönség jót derült, végül a biztonságiak Dale-t kérdezték meg, hogy zavarja -e az ottléte, s mikor ő igennel felelt akkor "kitoloncolták" a teremből. Elég nehezen sikerült egyébként, makacs egy szurkoló volt :-)
Szintén érdekes dolog, hogy mi ekkor éppen a Doherty mérkőzést néztük egy kicsit távolabb és mikor leültünk a helyünkre oldalra néztünk és ki ült mellettünk? Terry Griffiths.