Gaven Creative Commons License 2005.04.05 0 0 112

Sziasztok!

Örömmel látok itt néhány ismerős nevet az Egyiptom topicról!

Tavaly Tunéziába utaztam a Neckermannal, idén én is Egyiptomot választottam, szintén a Neckivel. Tavaly jó tapasztalataim voltak az irodával kapcsolatban, és igazából tényleg azért választom őket, mert ezekben a viszontagságos becsődölős időkben szeret az ember biztosra menni (bár az itt olvasottak nem túl bíztatóak!).

Az az igazság, hogy sok évvel ezelőtt Jorgos-szal utaztam többször is és elégedett voltam velük, nagyon meglepett, amikor bekrepáltak. Kicsit hiányolom a Neckinél azt a figyelmességet, ami a Jorgosnál megvolt a visszatérő, "hűséges" utassal szemben. (Az idén egy csöppet sem hatotta meg az ügyintézőt, amikor bejelentettem, hogy tavaly is velük voltam.) A másik, amit hiányolok, hogy nem kapok elég infót: nevezetesen, amikor dilemmába kerültem, hogy melyik szállodát ajánlaná inkább, akkor kiderült, hogy a katalógusban leírtak alapján én többet tudok, mint az ügyintéző. Ez önmagában nem baj, hiszen nem várható el, hogy szegény az összes hotel kívülről fújja, de ilyenkor jó lenne, ha telefonon elérhető lenne egy Egyiptomos szálloda-szakértő" munkatárs, vagy valami...