Podmena Creative Commons License 2005.04.04 0 0 423

Baaameg biztos mert nektek van időgépetek visszamentél az időben és elloptátok a csapatom nevét genyákok.

Egy kis adalék:

Én nem emlékszem senkire mint ellenfélre a régi csapatokból nekem a Boda úr mindig mint csapattárs jut eszembe és mindig meglepődőm amikor mondod hogy mi játszottunk egymás ellen arra nem emlékszem.

Arra sem emlékszem hogy komolyan cikiztük volna a Tündérboltosokat

Ja hogy meccs előtt! Az pusztán pszihológia a meccs előtt tudod mint a profi bokszban még a biztos vesztes is tájékoztatja a médiát hogy vacsorára az ellenfél máját fogja megenni az ellenfél szétzúzott koponyájából, aztán az első menetben hordágyon viszik le a pályáról.

Gondolom, emlékszel milyen beírások voltak a másik fórumon a monsterek elleni meccs előtt.

Na ja hogy utána nem voltak bocsánatkérő tévedtem szar voltam beírások az is mindig így van.

Ezért nem szeretem a meccs előtti értékeléseket, beszólásokat, na meg azért mert igaz hogy nem hiszek a kaporszakállúban és „nem vagyok babonás”

„s az iskolába menvén, a járda peremén,hogy ne feleljek aznap, egy kőre léptem én” és a végére csak neked Tüttürüttűűű!!!
Előzmény: Pók'72 (418)