Szababa
2005.04.03
|
|
0 0
7274
|
ez a rendőrkordon szerintem egyszerűen kínai "specialitás". Csak nézni kell a tv-t és akkor látni, hogy mindenhol ott vannak ahol vmi fontos dől el. Mondjuk tényleg hülyén néztek ki a marha nagy tányérsapkájukban. A britteknél nagydarab biztonságiak, kínában rendőrök.
Azt nem értettem, hogy a döntő elején olyan mintha félház lett volna a végén meg kb 1,5x annyian voltak nézők mint a terem befogadóképessége.
Kis emlék: van egy régi videóm vmi Asian Open-ről, szerintem 90-es évek eleje. Hendry is tök fiatal volt, szemébe lógott örökké a haja. A versenyt mintha egy tornateremben rendezték volna. Nem volt besötétitve, tehát mindenhol tök világos volt. Az eredményjelző egy baromi nagy tologatós vmi volt (mint a klubbokban kicsiben) és két ember "kezelte" Időnként belezavarodtak és húzogatták mindenfelé. Vicces volt az egész. Hendry-ék a közönségnek játszottak mert lazán leverték az ázsiai játékosokat (mintha mondjuk most idejönnének és velem játszanának) A tömeg örjöngött minden lökés után, az angolok nekik játszottak. Mosolyogtató helyszín és rendezeés, de lelkes nézők és vidám játékosok. Ehhez képest most ég és föld. |
Előzmény: Jimmy 4ever (7272)
|
|