Pók'72 Creative Commons License 2005.04.02 0 0 407

Anno Ezerkilencszáz.. valahányban mikor a Star Force-nak lett edzője (nagy Jeff) és elhatároztátok indultok az Osztrák bajnokságban, max. 30-an voltatok. Így aztán elképzekhetővé vált az elképzelhetetlen, a Pisti beszélt velünk Lions-okkal és egyesítettük az erőinket, pedig mindíg ellenfelek voltunk. A következő idényben már együtt edzettünk az osztrákok ellen. Nem volt kérdés, hogy akarunk tanulni egy komoly edzőtől mi is, nem önérzeteskedtünk, küzdöttünk a pályára lépés lehetősőgéért! Nem érdekelt, hogy a fekete mezemet és számomat piros akárhányasra cseréljem, nem a szám tett naggyá, pedig a 72-es már akkorra a szívemhez nőt, a számot amit viseltem Én akartam naggyá tenni!

Javaslom én is olyanoknak akik saját erőből, a semmiből akarnak csapatot létrehozni, ne tegyék, ha van a környéken, környező településen már létező csapat ahoz csatlakozzanak, ott is érvényesítheted a tenni akarást, segízsd azt!

Nem könnyű egyedül győzni! Nekünk elhihetitek! atól, hogy van honlap meg pár lelkes ember, még támogato sem lesz, ha még osztrák vagy cseh csapatoknak sem sikerült így "eladnia" magát ez itthon sem fog sikerülni. A Farkasok vagy Cápák is úgy jött létre, volt pár alapítótag aki a saját zsebébe nagyon mélyre nyúlva finanszírozta. De attol, hogy valami csoda folytán van pénz esetleg még nem amerikai futball csapat!

Bírjatok beállni a sorba és küzdeni a posztért amin játszani akarsz!

Mi egy páran (7 exCowboys) részesei voltunk a Wolves alapításának és edzői lettünk a csapatnak. Mikor Lee a mostani vezetőedző jelentkezett a csapatnál, nem volt kérdés, hogy átadjuk az edzői státuszt neki, az Ő 35éves edzői tapasztalatával nem is akartunk versenyezni. Nem azt mondtuk, CSINÁLJON MAGÁNAK SAJÁT CSAPATOT! Örültünk, hogy tanulhatunk még mi is valakitől, és most játékosok vagyunk, mindenféle előjogok nélkül, az edzés munkánkkal és játékunkkal vívjuk ki Lee tiszteletét!

Kérek mindenkit legyen tanulság az itt leírtak !!!