nyugatinyúl
2005.04.01
|
|
0 0
3309
|
Na, végre személyesen: Március 31-én reggel 8 óra 6 perckor egy nagyon fárasztó nap és éjszaka után nagy nehezen (de egészségesen!!!) császárral megérkezett közénk minden idök legifjabb olvasótáborosa, Jónás Áprilka Noémi, az édesanyja szülinapján!!! 2630 gramm, 47 cm, ö a legkisebb az osztály újszülöttjei között:) De természetesen gyönyörü! Az orra az enyém (ennek nem biztos, hogy örülni fog:), a szép nagy szája az anyukájáé. Mindketten nagyon jól vannak, egy hét múlva jöhetnek haza. Én tegnap egy nagyon nagyot ünnepeltem két jó itteni magyar barátommal, a nap folyamán sikerült kétszer is berúgnom, ami nem volt nehéz fél óra alvás után (igazából félálom volt egy kórházi széken, ruhástól). Egy közeli parkban wudsztokoltunk sok sörrel-borral, es magyar népdalokat üvöltöztünk fél éjszaka. Szép volt. Otthon meg apukám öntött fel az öcsémmel a garatra, úgyhogy Áprilka nem panaszkodhat, két országban is ünnepelték az érkezését és még a szegény pápa is összeszedte magát mégegyszer, hogy megvárja ezt az új lelkecskét. Mostantól meg dolgozom a lakáson, elég sok minden van még, könyvespolcot építek és konyhaszekrényt, többek között. Remélem, állni fognak:)
Kocsis Pistának üzenem, aki látja, hogy természetesen lehet tiszteletbeli táboros keresztapa!!! Minden jót, Péter-apuka
|
|