A Nagy Jeff-Jeff White, amerikai hittérítő-A USC-ben vagy a UCLA-ban volt LB, a legkisebb..... A Kiss Jeff-Jeff Egan volt a Vice Consul aUS EMbassy-n.
Én csak szerettem volna RB lenni. Egy párszor gyakorolhattam csak, aztán menet. Prágában egyetlen támadásra álhattam be.............................................................
Mind a két Jeff sokat tett a csapatért...De az nem titok, hogy a Kiss Jeff a Fiki-Gyagy RB párost favorizálta....És ez rányomta a bélyegét a további Cowboysos évekre.
A Simányi Balázs is beválhatott volna, ha nem az a mentalitás lett volna, hogy"ugyan már, mit akar ez a kis fasz?Majd mi megmutatjuk neki, milyen a magyar amerikai foci";a Csata Kislány Balázs is ki lett cikizve a csapatból......Stb,stb...
Mikor te már nem nagyon játszottál, volt egy kissrác, a Szép Laci. Jó kis pörgős, tömör,95kilós,exjudós kissrác. Ő sem nyomhatta....pedig csak 2 RB-nk volt.....
A Szórádi pedig szörny. Szubijektív, de a legzorallabb párunk szerint.
Egyébként a személyi kultuszról annyit, hogy a Defensből pl. aCB-ket miért nem istenítettük?Pedig nélkülük szopesz lett volna. Azért, mert a Bence meg a Pacuk Laci nem csinált annyi pontot, mint az offense backs, attól még ugyan olyan fontos volt a játékuk.....
Annyi volt szerintem, hogy az RB-LB brigádnak volt a legnagyobb arca-ezért ők lettek sztárolva....Persze, mi zúztuk agyon a legtöbbet egymást...:)
Mindegy, remélem a Wolvesben csapatabb a csapat.......