szilkszilky Creative Commons License 2005.03.31 0 0 356

Hát a hibiscus hajtásokkal az a gond, hogy lesz nagyon sok, kb. 60 dugványt hoztam, de, hogy milyen szinüek, hát azt azért külön külön nem tudom. Tudod, azért ott sem mindennapi látvány, ahogy egy parkban közlekedsz egy metszőollóval és minden 5. hajtást levágod. Tehát ez ilyenkor egy ámokfutás. Egyszerre kb. 10 dugványt tudok igy szerezni az idegességtől, hogy vajon ki szól rám. Utána meg a határon jön a másik. Szóval nagyon sokféle lesz, általában azok a nagyvirágúak vannak mindenhol, mint Moganban. A lentiből is szereztem, abból csak 2 db-ot és az tényleg kivételes, még sosem láttam ilyet. Sokkal erőteljesebbek, vastagabbak voltak még a friss hajtások is, mint a többin, remélem abból is megmarad. Ha megerősödnek és kiderül, hogy melyik milyen szinű, természetesen neked is jut. Pillanatnyilag összesen kétfélémről tudom a virágjának szinét, egyik tripla bordó, most akarom megmetszeni, a másik pedig az a bársonyos rózsaszin, amiről a hibi topicba tettem képet. Ennek ma nyilt ki a második virága, pedig az egész hajtás nem nagyobb, mint 7 cm. Szóval, jelentkezem természetesen, direkt azért hoztam ennyit, mert itt beszélgettünk róluk. És igen, gyökereztetőport adtam, sima földbe ültettem, fólia alatt, radiátor felett max 30 cm-re.

Mi az amazon.travellel szoktunk menni. Eddig bejött. Ha esetleg mész, és Euphorbiát hozol, gondolj rám. Most nem tudtam hozni, és sajnos a téli meghalta magát.

Előzmény: cucurbia (353)