galuska galagonya Creative Commons License 2005.03.31 0 0 99

Kedves E.G.!

Index fórumán benyújtott nagydoktoridhoz pár keresetlen szó:-)) Műveltségem, írói vénám messze elmarad magasröptű eszelgésedtől, de mint leszűrtem csökött agyammal, arra próbálod hegyezni a dolgot, hogy csak filozófia magas tereiben leledzők lehetnek köztársasági elnökök..

Nekem jobban tetszik az aki a földön jár és nem irodalmi magasságokban..

Aki két gyerekfürdetés, vagy lefektetés között is tud írni e magasröptü fórumra pár keresetlen szót.. Olyat, amit megértenek azok is, akik a mosztkovita iskolák kemény zsarnoki tanárai mellett épp hogy megtanultak írni, olvasni, beszélni.. bár néha törik az olvasást:-))

Nekem tetszik Eszter válasza. Frappáns, lényegretörő, a mosoly-jel pedig tk a "definíciónak" szólt... ezt még én is felismertem:-))

Szerencsére beírásáshoz nem kellett az értelmező szótárért átmennem a másik szobába..

A lényeg az, hogy köntörfalazás nélkül, a személyét alkalmasnak látod e köztársasági elnöknek? Ő megtisztelte a topikot, emberszámba vette az itt megnyilatkozókat.

Otthon unatkozó vadértelmiségiként, enyhe szóvirágokkal ékesített mondandódnak egy baja van... látszik, hogy intelektuális képességed kibontakoztatásának egyedüli helye e fórum.. Én ezt sajnálom, mert biztosan nagy haszonnal lehetne kamatoztatni jóra is e kepességedet..

Tényleg irigylésre méltó képességeid vannak... élcemet remélem érted, és nem akarsz párbajra hívni:-))

üdv.