Podmena Creative Commons License 2005.03.31 0 0 361

Mi van Rambi fájdalmat érzek kicsengeni a hangodból, ez már a második nem ép pozitív hozzászólásod.

Valami nyomja lelkedet ki vele régen volt.

Én csak a jóra emlékezem.

és szerintem ez a sztárolt szó kicsit erős a mondás úgy tartja erősebb kutya baszik !!

A csapat Kis Jeff távozása után került a süllyesztőbe

okok

1. Erős vezetőegyéniség nélkül a csapat széthullik ( Jeff volt a hiteles személy a szponzoroknak ő szerzet felszerelést a nagykövetségen keresztül )

A Wolves is ezeket kiegészítőket használja még most is !!!!!

Ha megnézem Cápák képeit akkor ott is legalább 80%-ban az Ő örökségét látom

2  Erős vezetőegyéniség nélkül a csapat széthullik: Ha a nincs ilyen személy akkor érvényesülnek a Rambi által említett gondok. Nem volt hiteles ember akit a csapat elfogadott volna vezetőnek akire hallgatott volna mindenki (szófogadó gyerekként viselkedett volna)

3. Jónyer gyerek elment  az USA-ba tanulni így elvesztettük legnagyobb szponzorunkat a papáját (újat meg a fenti két okból kifolyólag nem tudtunk szerezni). És mint gondolom mindnyájan tudjátok mi az a három dolog ami a háborúhoz kell

Montecuccoli papa megmondta

PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ

na röviden ennyi

ui.

És mi lehet a Wolves sikerének a titka ???

Ott (itt) jelenleg három hiteles személy is létezik ez pedig eggyel több mint ami Kavbojoknak volt

+ (van néhány edzői vénával és ambícióval +játéktapasztalattal megáldott nem túl fiatal  játékos is szerintem ez is felér legalább +1 hiteles személyi ponttal)

üdv:

Balu a szomorú

Előzmény: LB53 (359)