Mi van Rambi fájdalmat érzek kicsengeni a hangodból, ez már a második nem ép pozitív hozzászólásod.
Valami nyomja lelkedet ki vele régen volt.
Én csak a jóra emlékezem.
és szerintem ez a sztárolt szó kicsit erős a mondás úgy tartja erősebb kutya baszik !!
A csapat Kis Jeff távozása után került a süllyesztőbe
okok
1. Erős vezetőegyéniség nélkül a csapat széthullik ( Jeff volt a hiteles személy a szponzoroknak ő szerzet felszerelést a nagykövetségen keresztül )
A Wolves is ezeket kiegészítőket használja még most is !!!!!
Ha megnézem Cápák képeit akkor ott is legalább 80%-ban az Ő örökségét látom
2 Erős vezetőegyéniség nélkül a csapat széthullik: Ha a nincs ilyen személy akkor érvényesülnek a Rambi által említett gondok. Nem volt hiteles ember akit a csapat elfogadott volna vezetőnek akire hallgatott volna mindenki (szófogadó gyerekként viselkedett volna)
3. Jónyer gyerek elment az USA-ba tanulni így elvesztettük legnagyobb szponzorunkat a papáját (újat meg a fenti két okból kifolyólag nem tudtunk szerezni). És mint gondolom mindnyájan tudjátok mi az a három dolog ami a háborúhoz kell
Montecuccoli papa megmondta
PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ
na röviden ennyi
ui.
És mi lehet a Wolves sikerének a titka ???
Ott (itt) jelenleg három hiteles személy is létezik ez pedig eggyel több mint ami Kavbojoknak volt
+ (van néhány edzői vénával és ambícióval +játéktapasztalattal megáldott nem túl fiatal játékos is szerintem ez is felér legalább +1 hiteles személyi ponttal)
üdv:
Balu a szomorú