Szervusz Eszter!
Ez a rákfenéje az egész "rendszernek".. Csak a közismertből lehetne csemegézni, már ha a nép dönthetné el, ki legyen a köztársasági elnök.
Ma már rá lehetne bízni, - de 5 év mulva biztosan - a népre a választás jogát. Csak ma már nem merik, ugyanúgy, mint 90-ben, csak most más okból...
Azért nem rossz arány az sem, ha "csak" a közismeretek közül kerültél a "jelöltek" listájára:-)) A nagy többség a Friderikusz riport óta "vél ismerni", követi pályád, és megnyilatkozásaidat.
Én már avval is megelégednék, ha a pártalku következtében lenne civil a KE. Azért is szeretném, ha most Glatz Ferenc lenne.
Azért nem keserednék el akkor sem, ha már most Te költöznél be a Sándorpalotába... Az eddig felmerült "hölgy versenyzők" közül Neked örülnék a legjobban!!
Sajnos attol tartok az mszp nem érti meg és eröltetni fogja Szili Katalint, csak hogy megmutassa, hogy nő legyen az elnök... 3 éve még őt is alkalmasnak találtam.. A Medgyessy éra derekán tett néhány olyan demagóg megjegyzést, ami által csalódtam benne...
Ez ellen viszont nincs beoltva senki...
Én hiszem, hogy eljön az idő, mikor az emberközpontúság, a józanság, a tárgyilagosság lesz a legfontosabb kritérium és senkit nem érdekel, hogy fiú, vagy lány "követi el"... Csak tisztelni lehessen..
üdv
jocó
ps. annak örülök, hogy megfontolnád!!! Már nincs hiába ez a topik!! Bár ott tartanánk??!!