Anonimus3 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 834
"Eme szemléletes példákból beláthatod tehát, hogy a felvetett kérdés egyáltalán nem az ügy "elkenésére", hanem éppenséggel mélyebb feltárására irányulhat."

Áttanulmányoztam mélyenszántó példáidat, s igen a földtől elrugaszkodottnak találom őket. Talán magad sem gondolod komolyan, bár ezek után már semmin nem csodálkoznék veled kapcsolatban. Ha valóban komolyan gondolod, hogy "a közölt képeken látott alakok - szerintem - érintettek az ügyben, jóllehet ezt még egy alapos és törvényes eljárásnak kell igazolnia. Ezt sajnos nem lehet megspórolni, és mindenki jobban fogja magát érezni, ha egy korrekt nyomozás, vádemelés és ítélet nyomán juthatunk biztos következtetésre. Legyen szó a belügymniniszterről vagy bárki másról." --- Akkor ahhoz nincs szükség a többi kép ismeretére. Ennyi elég kell, hogy legyen. Hacsak nem akarod megpróbálni mások besározása által elkenni az ügyet. Mert nem Oszama felbukkanásában reménykedsz te a képeken, ezt mindannyian tudjuk! S nem is még több baloldali "politikus" felbukkanásában. Ez világos. Ha pedig valóban a "mélyebb feltárás" a célod, akkor miért nem jársz utána?

Remélem, elég világos voltam, s még neked is tudtam segíteni.
Előzmény: FREEDOM OF PRESS (825)