FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2005.03.29 0 0 819

Lehet, hogy furcsa, lehet hogy szokásos, de kérdés. És akkor lehet rá válaszolni.

És  mielőtt szétvergődöd magad, ha tudsz olvasni, odaírtam, hogy szerintem hitelesek. Nem montázs, nem csalás, nem ámítás. És bizony, ha ezek segítenek feltárni vagy alátámasztani bűnös üzleti kapcsolatokat a szereplők és Kulcsárék között, akkor az illetőket meg kell büntetni, hogy csak úgy nyekken. Legyen az Puch, Baja, Karl, Jegessy, Tüzessy, Esőssy

Megfelel így? Ha nem, akkor készséggel öntök még rá egy kis vérhabot, csak szólj.

----------------------

Namost, hogy tovább menjünk, azért a te válaszod is furcsa. Mert ha volna egy kis agyad, akkor feltennéd például a következő kérdést: csak ennyi kép készült? Egy ilyen komoly bulin csak 4-5 képet kattintottak? Hol a többi? És kik vannak azokon, amelyeket nem közölt a MaNem? Ki szelektált egy nagy buli legalább 100 kattintásos anyagából és milyen ismérvek szerint?

És ki volt a fotós? Kulcsár rendelte meg? Kerék? Rejtő? A vendégek valamelyike? Lehet tudni, hogy ki ő, és emlékszik-e további vendégekre, meg arra, hogy volt, mint volt ez az egész? És megvannak a negatívjai? vagy le vannak azok is foglalva? Ha digitképek, akkor eltárolták? Hol? A profi fotósok szoktak számlát adni, nem lehet nagy ügy előkeríteni. Ritka érdekes riportot lehetne vele rittyenteni, az olvasó tíz ujját megnyalná utána.

És mi volt a helyszín? Úgy fest, hogy egy szálloda, azok közül is valamelyik elegánsabb. Egy komoly lap miért nem néz utána, hogy ki fizette, ki rendelte a dolgot, és még más érdekességeknek? Beéri pár kapott kép közlésével? Miért hagyja ki az ebben rejlő mindenféle más információs lehetőséget? Megkereshetné a pincéreket, hogy hallottak-e, láttak-e valamit, valakit? Szóval, fel lehetne dobni ezt a cuccot, ahelyett, hogy azon búsonganak, hogy a kutya nem törődik ezzel a páratlan teljesítménnyel.

------------------------

De lehet a dolognak egy olyan egyszerű magyarázata is, hogy netán amatőr felvételek voltak, amelyeket egyenesen Lamperth Mónika készített, és emiatt nem látszik a képeken...

Persze, mindez tárgytalan, ha a MaNem annak idején valami rejtélyes okból hivatalos volt egy privát bulira, és maga készítette. Akkor nem szóltam.

Előzmény: Anonimus3 (813)