VChris Creative Commons License 2005.03.29 0 0 5412

OOoopsss... :-)))

Most érek haza, és látom, micsoda érdeklődés volt irántam :-))) Mármint a VHS digizés terén szerzett tapasztalataim iránt :-)

Mivel már HT-nek válaszoltam, de igazából még túl sok konkrétumot nem írtam le, ezért maradjunk annyiban, hogy a közeljövőben ha lesz egy kis időm, akkor írok egy hosszabb lélegzetű publikációt e témában szerzett tapasztalataimról, és akkor ezt a témát vitassuk ki itt a fórumon, mert úgy tűnik, hogy mégsem csak egy-két embert érdekel. Vagy akár nyithatunk is neki külön topicot, még úgysem nyitottam soha. :-) Bár az is lehet, hogy már van ilyen, csak nem néztem. Olyan topicot már láttam, hogy videó digizés, feldolgozás, de nem túl nagy ott az élet, legalábbis amikor néztem.

Szóval mi legyen? Itt, vagy egy már meglévő topciba menjünk át és ott vitassuk meg, vagy nyissunk fórumot?

Azt azért nem tartom jónak, hogy privátba menjen, mert akkor ha már négyen-öten beszélgetünk egy témáról, az nem jó, hogy mindenkinek külön kell válaszolnia a másik által feltett kérdésre.

Azt már sokszor említettem, hogy szerkesztéshez Premiere párti vagyok, de a VHS-ről digizett felvételeket én is - mint sokan mások - a VirtualDub-ot és ahhoz a neten talált igen hatékony filtereket/pluginokat használom.

Az érdeklődőktől azért kérek egy kis türelmet, mert ma ill. a következő egy-két napban nem lesz annyi időm, hogy egy ilyen nagyobb lélegzetű dolgot kivesézzünk. De nyitott vagyok a témára, és szívesen megosztom tapasztalataimat, aztán megvitatjuk, biztosan még nekem is van mit tanulnom.

VChris