Gáborci Creative Commons License 2005.03.29 0 0 5392
Sziasztok!

Én már eldöntöttem, hogy Canon 750i lesz a nyerő, a hétvégén meg is veszem, ha sikerül körberohannom a bótokat a legjobb árért Bpesten. / EuroWorld és Cora Budakalászon aztán a kutyaszar cityben MediaMarkt, meg majdnem Keravillt írtam de az meghótt, hát nem is tudom van tippetek, hová érdemes bekukk a fő városban?
Ja és itt Szenyón / Szentendre - másnéven Idiotland/ az Euronics.
Végiggondolva a dolgot a végső versenyben a Canon mellett volt még a Sony 17-es és 19-es amiről többen is irtatok, de a Canon-nak csak a mikrofon bemenet hiányzik, minden más van, memóriakártyát is elfogad fotóhoz / ki tuggya mikor jön szembe Brad Pitt / és az ára is jó, ja és a Sonykhoz képest szerintem jobb az ár/érték arány.
Végül is én most akarok elkezdeni kamerázgatni, nem is annyira családilag mert agglegényke lennék, /szingli ? ha ezt lehet fiúkra mondani.../ hanem hobbividejózgatásilag, természet + város + utazáshoz + marhuláshoz /ez utóbbit persze nem a hasraesünk és jé felvette röhögjünk kategóriába gondoltam/, szóval most, és most ez a választék, ez a tekknikai színvonal és hiába várok egy-kát évet, akkor meg lehet, hogy elérhető lesz a 3CCD-s hűdefasza gép is ám akkor meg azért leszünk idegbetegek hogy nem lehet a miénk a még faszább, CCD-nként 3 MPixeles, hyper 3D-s, hangilag 8.3-as extra mini DVD-re de méginkább blue-ray-re vagy mire rögzítő félmillás szerkenytyű /mert a béreink akkor is olyan szarok lesznek mint ma - a kamerákhoz meg a nyugathoz képest/.
Hát így - mondaná FreiTomi .
Elolvastam a Pixmania vásárlási feltételeit, - hát nagyon itt a piros hol a piros íze van - csak elegáncsosabb.
Marad a jól bevált hazai bótozás.
Csá!