Boca007 Creative Commons License 2005.03.28 0 0 627

Sziasztok

Nekem egy iQue3600 os Palm Garmin GPS-em van. routolhato es hasznalhato terkepekt sajnos nem tlaltam, csak a wordmapban levo alt. 1xu fel Izland terkepet.

nem routolhatot, reszletest viszont igen. ha erdekel valakit, akkor szoljon. felrakom valahova. free a kicsike. ja es csak map source alatt megy. tudtommal. de lehet, hogy valam valami konverzio destinatorhoz. errol sajna nem tudok.

En is most tervezem, hogy meglatogatom ICELAND teruletet. szeptmeber kornyekere tervezzuk az utazast. 10 nap korul.

koszonom az ertekes infokat. 2003 tol atolvastam idaig az egeszet. sok fontos dolgot emlitettetek. koszonom szepen.

de azert vannak kerdesek. :))))

valaki probalt mar atmenni gronlandra? ha igen, akkor hogy? (gondolom repulo) es mennyi volt az ut?

a balnalesrol mit erdemes tudni? :))

lehet valahol ruhat berelni? tudom, hogy hulyen hangzik, de nem akarok tobb 10 ezer forintot elolteni speci ruhakra, amit csak kint hordanek. mivel letelemem a meleg, nem hiszem, hogy tobbet eszaki teruletre megyek. ;)) ja meg serdulok is, es kinonem. :)))))

szoval lehet valahol mo-n speci, meleg ruhakat, csizmat, stb.-t berelni? ha igen, akkor merre? thx.

elsodleges cel amugy az eszaki feny lenne. szoval lehet, hogy elfogultnak tartotok, de engem ez erdekelne a legjobban. persze a tobbi szepseg is vonz, hiszem szeretem jarni a vilagot.

errol esetleg bovebb infot tudna valaki adni?

szeptember kornyeken mikor sotetedik, milyen eselyek vannak megpillantani? stb. stb.

koszi az infokat elore is.

es meg1x. ha valakinek kell a mapsource-os nem routolhato izland terkep, csak szoljon.

sziasztok

Boca voltam

Előzmény: kekvillam (626)