breien Creative Commons License 2005.03.28 0 0 895

Tisztelt  oncogito.

Tévedsz,  amikor   párt  politikát  azonosítasz  velem.

Mint  tudod,  a  Pető  intézetet,  a  szocializmusban   alapították  Budapesten.

Tehát,  amit  én  mindíg  hangsúlyoztam,  külömbséget  tudunk  tenni  ember  és  ember  között,  az   MSZMP  tagok,  s  a  szervezet  emberei  között.

Ebben  az  esetben  éppen  az  a  lényeg,  hogy  az  elesett,  rászorúlt  embertársainkat  rövidítik  meg.  /  az  okot  nem  kívánom  leírni /

Tudvalevő,  hogy  egy  ilyen  alapítvány  kuratóriumi  tagsága  ahogyan  Te  is  fogalmaztál,  a  segítőkészség,  az   emberbaráti  /  felebaráti  /  cselekedet,  jószolgálat  az  indítéka.

Miért  kell  a kuratórium  működéséhez  20%  fedezet. 

egy  ilyen pályázatnál,  a  működési költséghez,  1  fő  főállású  koordinátort  jelöltem  meg,  tisztes  jövedelem  megjelölésével.  A  kuratóriumi  tagoknak,  jelképes  összeget  jelöltem  meg  mindíg  /  max.  a klts  fedezete  /.

A  munkájuk,  a  tudásuk  az,  amivel  egy  eszmeiséget  megtestesítenek, méltóvá  lenni  egy ilyen  emberbaráti  cselekedethez. /  nos,  ezt a szellemiséget,  MO-n  én  egy  párt  részéről  sem  tapasztaltam  eddig,  tehát  nem  tudom,  hogy milyen  párthoz  társítottál /  Soha  egyetlen  pártnak  sem  voltam MO-n.  a tagja,  talán  most  megértetted  miért.

üdv,  breien

Előzmény: oncogito (894)