Én azért locsolgatok is.:) Mint az öreg bika - majd idejönnek.:)
Szóval digitális-analóg a vak,süket és korlátolt szemszögéből.
1./Hang: egyértelmű a digitális.Egyszerűen könnyen sokszorosítható , szerkeszthető , nem romlik , lehetek DJ ha én rendezem a bulit.A vájt fülüek meg halgassanak LP-t , mármint ami a zeneirodalomban azon jelent meg.
2./Kép:egyértelmű a digitális.Egyszerűen használható , rögtön kontrollálható , sokszor próbálkozhatsz,kicsi,praktikus,nem romlik.
Az előbbiekre elmondható ma már , hogy az ár-érték arány beállt , tehát pl. a digifotó
kifejezetten gazdaságos .
3./Mozgókép : Most , és mégegyszer mondom MOST erre az előbbiek -szerintem- nem igazak.Se nem jobb , se nem gazdaságosabb , se nem praktikusabb. Márpedig szerintem ha vásárolunk eszerint döntünk.Valószínűleg pár hónap múlva ez már nem így lesz. Megpróbálom tehát kicsit húzni az időt. Ez a fórum is nagyon jó erre , tanulhatok , és közben mindig a na ezt megveszem határán állok.:)
De a gyárak csak akkor fogják fejlesztéseiket rögtön megjeleníteni a boltban kínált készülékekben -a jelenlegi csepegtetett hülyítés helyett - ha azt mondod na nem, ezt nem veszem meg. Persze ez nehéz , nekem is mondja a nejem mindjárt ballag a kisebbik kell egy kamera. De még tartom magam.....