derekbell Creative Commons License 2005.03.28 0 0 326

Én nem a felvágós proli vagyok, de azért én is vettem ipodot, méghozzá itthon, mert a környező szomszédos baráti kapitalista országokban nem találtam jelentősen olcsóbban, Amerikába meg sem én, sem rokonaim, ismerőseim nem járnak gyakran. Meg jobb az ilyen drága kütyüt itthon megvenni mindenféle garival stb.

Én nagy zenebuzi vagyok és évtizedek óta állandó gondom volt, hogy miképpen vigyem magammal a zenéimna kleglaább egyrészét. A kazettát utáltam, a CD-vel úgyszintén háborúim voltak, az MP3-ba bele sem csöppentem, amikor egy barátomnál megpillantottam egy 40G-s óriást. Abban a pillanatban megértettem a lényegét és beleszerettem. CSaládomnak jó tippet adtam ,hogy szülinapomra mivel okozhatnának baromi nagy örömöt és ők vették a lapot, nejem és mindenki öszedobták rá a pénzt és megvették nekem.

A közelmúltban többször repültem és óriási szolgálatokat tett  a reptéren a várakozás közben és persze a gépen. De hossazbb utazásoknál is már csak ez szól a kocsiban, nyáron jön velem a Balcsira és mindenhová. VEttem hozzá egy Sennheiser fejhallgatót, ami jobban tapad a fülre és gyönyörűen szól, van hozzá iTrip a kocsiba és akárkinek az autójával utazom, egy pillanat alatt óriási zenélését tudok benne csapni.

Nekem 20G van és ebből egyelőre úgy 7-8 telt meg, pontosan 1500 szám van nrajta, főleg dzsessz, világzene és electronica. Most kezdfeka komolyabb zenékre, szimfóniákra és fél operákra ráhajtani...

Előzmény: _Sirius_ (291)