Törölt nick Creative Commons License 2005.03.26 0 0 180

Na tessék, nincs érved, ezért fel akarod függeszteni a vitát.

Továbbá egy picit elhamarkodottan ítélsz.

--- úgy tűnik, te csak az ateista világképet fogadod el valóságnak, pedig ez nagyon, nagyon kevés;

Ez ugyanis nem igaz.

--- a vallásos iratokat csak addig a mélységig tanulmányozod, amíg a te elméleteidet alátámasztja, addig megfelelnek, aztán már nem;

Ezt miből szűrted le? Honnan tudod, hogy milyen mélységben tanulmányozom én a vallásos iratokat?

--- ha neked a világvallások és az ezoterikus ismeretek mindössze :DDDDD, - akkor ezt én tovább nem minősíteném...;

Az ezoterikus ismeretek (radiesztézia, aura, kézrátétel, asztrológia) tényleg ennyit érnek, és nem többet.

---az, hogy te valamit "nem hiszel" ez egyáltalán nem vita érv - ezt jó ha tudod; Ez mindössze annyit jelent, hogy te nem értél még el arra a bizonyos szintre - semmi többet!

Milyen szintre? Amire te már felértél? Óh. És honnan tudod, hogy az a szint magasabb? Szerintem például aki hisz a vízerekben és az energiavonalakban, az hülye, vagy legalábbis igen-igen naiv. Miért előbbrevaló a te véleményed, mint az enyém? Én tiszteletben tartom a vallásod, csak megpróbáltam rávilágítani, hogy a dogmák nem történelmi tények. Ezért kell hinni bennük. Mert nem igazak :) De attól még felőlem hihet benne aki akar.

Ellenben te folyamatosan az én alsóbbrendűségemet hangoztatod.

Előzmény: tivadar (179)