carlosracing Creative Commons License 2005.03.26 0 0 219

Hali!

Mail megjött, csak az idővel nem álltam még eddig úgy!

Amúgy az Elise azért nem tökéletes, és ezt most a technikai oldalra értem. Én inkább azzal foglalkozom, mert maga a design nekem teljesen megfelel.

Még olyasmin sem gondolkodtam, hogy a lamellás légbeömlőket átépítsem rácsosra, amit sokan csinálnak már, mert nekem abból is a gyári tetszik jobban.

Létezik amúgy szerényen átépített verzió, nekem azb se jön be.

A régi Elise egy gyárilag durván átépített versenyverziója a GT1, de azzal utcára soha. Széles, mint állat.

Szerintem Google ---> Lotus Elise GT1, vagy egyszerűen Lotus Elise, és garantáltan órákon át a net előtt leszel!:)

Ja, hétköznapi használatra eléggé trükkös bír lenni a középmotor, tipikusan az az eset, ahol már jól meg kell gondolni a gázpedál lenyomását, de hát ez az X1/9-nél sem volt sokkal másképp.

Nézzél be a TVR fórumba is, azok is nagyon szép gépek, szintén angol gyártmányúak, csak a nyugati partról, nem a keletiről!:)

Amúgy meg nem alszik itt senki, én spec. a sajátomat faragom, nemsokára fontos versenyek kezdődnek, úgyhogy készülődöm!:)

Az angol fórumban jobban megtalálni, onnan kapom szinte az összes infót arról, hogy ha elakadok valamivel, mit hogyan!:)

www.seloc.org

Üdv: Yas.

Előzmény: adren (218)