piramis1 Creative Commons License 2005.03.25 0 0 5309

90ikor TV-n visszanéztem a HC19 felvételt (4,5 perc) elégedett voltam vele talán az volt amit a fórumokban is olvastam, és az eladó is mondott. Gyenge fénynél is kipróbáltam és kint az útcán napfényes időben . A kinti képpel teljesen elégedett voltam a benti kicsit zajos és a színek sem teljesen olyanok voltak de ezt az üzlet legtávolabbi sarkában próbáltam kevés fénynél. Az üzlet első részében megszünt a zajosság a színek is helyükön voltak. Meg is vettem volna.

Az hogy megér-e +140 000 -t a HC85? Talán nem. Ami abból is következik, hogy még mindig gondolkodom és remélem lejjebb megy az ára. Most a HC90 kb 200 000 körül van de láttam már az aproneten 180 000 ft-ért is. Most várok, gondolkozok, megvárom chgergo véleményét a pana140-hez képest és talán elmegyek és veszek fel pár percet a HC 90 -nel és összehasonlítom.

A lényeg az, hogy  szeretném , hogy elégedett legyek a kamerámmal amit veszek és ne keljen fél vagy egy év mulva másikat vennem. De visszatérve a kérdésedre ha 100 000 ft szeretnék kamerára költeni és megvenném a HC19-et mert szép képet ad jó szinekkel és jó élességgel megfelelő fénynél és még annyit hozzá hogy nekem igen jónak tünt a kézremegésstabija. Remélem segítettem.

ÜDV.

Előzmény: dezoe (5307)