farkasdi Creative Commons License 2005.03.25 0 0 81

Májusban szerintem is hideg a tenger főleg Horvárországban.Ha a párod elég fázós vízügyileg akkor neki még nyáron is hüvös lesz a víz.Tudom mert én is ilyen vagyok. Nekem ott mindog hüvös a víz, Olaszországban volt megfelelő a hőfok.De Látvány mindenért kárpótól.Na nem azt mondom hogy bele sem mentem a vízbe de azért szokni kellett.Ha lementek Sibenikig, Zadarig akkor maga Sibenik is megér egy fél napot.Ha szigetekre vágytok megér egy napot ha elmentek a Kornati-szigetevilágba egy egynapos hajótúrára.Nem fogjátok megbánni.Pont ezen a partszakaszon Zadartól-Sibenikig bármelyik kikötőből indulnak kiránduló hajók egy egész napos útra a Kornatihoz.Az árban benne van a hajón üdítő plussz egy kinti szigeten egy komplett ebéd.Ára tavaly 200-250 Kuna/ fő között mozgott.Ha bővebben érdekel valami írjál válaszolok mert már egypár éve erre a környékre járunk nyaralni.A KRKA is gyönyörű.Nekünk bejött.e-mail: farkasdine@freemail.hu   Van egy csomó képem is.

És persze mi is videók is.A család beleszerelmesedett ebbe a tájba.Mindig erre a környékre akarnak visszamenni nyaralni.

Előzmény: MRTigra (78)