ABC345 Creative Commons License 2005.03.25 0 0 1865
Tehát akkor Opel márkaszervizben lehet ilyen sárcsapót kérni... Ideje felhívni őket :-))
Jól értelmezted, valóban az eredeti 5J-s acélfelnire tegnap rá is került a Michelin Energy 175/70 R13. Féltem, hogy - ahogy más topicban riogattak - túl "ballonos" lesz, de alig picivel jobban nyúlik túl a felnin, mint a gyári gumi, de a gyári dísztárcsa sokat javított optikailag. Jól néz ki, szerintem, és nem olyan gólyalábas tőle a kocsi.
Maradtam én is az acélfelninél - ad 1 : kevésbé hívja fel a figyelmét az "önkéntes kerékszerelőknek", ad2 (és legfontosabb) anyagi okai is voltak... mivel ez már megvan... A télimhez meg akcióban vettem már külön felnit.
Szomszéd Corsajan 195-ös papucsok vannak, de ő még facér legény... Kicsit túlzásnak érzem, de hát fiatalság bohóság. Tagadhatatlan, az alufelnikkel "peres" 195-össel harapósnak néz ki... Neki más célra kell...
Nekünk "családi" autónak kellett a kicsike, és bizony párszor nem igazán éreztem magunkat biztonságban a gyári virsliken.
Fogyasztási, kátyútűrési, kényelmi, vezetési élményeket majd ha már tényleg hajtottam egy kicsit... pár kilóméter után felelőtlenség volna bármit is mondani. Legalábbis magára adó ember nem ítél komolyabb tapasztalat nélkül.
Szemre jó, méretre jó (árban sem volt nagyon rossz) - a többit meglátjuk.
Valami akciót mondanak opelnél, az igaz, asszem légszűrőt meg kedvezményes munkadíjat stb... Viszont a haver aki ott dolgozik, azt mondta, inkább menjek gumishoz, ott alapból olcsóbb mint náluk, és ott még alkudni is lehet...így is volt :-))
Előzmény: imray (1864)