OK, ld. 667
/A szóhasználatról - az az igazán jó szóhasználat, ha nem kell utána több sorban megmagyarázni :-) De mivel csak nekem tűnt fel, a többiek biztosan elsőre is megértették, csak nekem elferdült a stílusom :-)/
Ha már szóba került, elmondom, mert (most már) ez sem "titok":
Valóban nagyjából összeállítottuk már egy első szám tartalmát, még mielőtt legelőször hallottam volna a kezdeményezésetekről, és a második is előre haladt állapotba került idő közben - bár mi csak 48 oldalban gondolkoztunk. Sajnos a kiadó eladta a színes lapjait, az új tulajt pedig nem érdekelte a dolog - bár nem kizárt, hogy nem is igazán adták be neki az ötletet abban a zűrzavarban.
Azon a véleményen vagyok (és ezzel -tudomásom szerint- Ti is így voltatok), hogy elfért volna még egymás mellett is a két lap, mert a mienk picivel másabb: szakmaibb jellegű lett volna (bár az Indóházat még csak futtomban lapoztam át) és több hangsúlyt fektettünk exotikus vasutak igen részletes bemutatására, vagy éppen pár gépészeti téma bővebben lett volna kifejtve, meg volt pár olyan jellegű rovat ötletünk is, ami nincs (még?) jelen az Indóházban.
De ez már a múlt, és drukkolok, hogy legalább Nektek legyen tartós sikeretek - ezért is említettem, hogy nem tartok szerencsésnek semmilyen -esetlegesen- visszatetszést keltő megnyilvánulást - de ezt nem ragozom tovább, az előbb már megtettük.
Amúgy természetesen én is szívesen hozzájárulok az újság anyaggyűjtéséhez, ha pl. értékeltek 90-es évek közepe felé készült magyar vagy azóta készült európai diákat. A napi aktualitásokról már nem sok anyagom van, mert mostanában nem tudok sokat utazni. :-(( Ellenben jó lenne előre tudni, hogy mikor milyen témához kerestek archív képeket (gondolom ezzel más is így van). Majd jelezzétek, ha érdekel a dolog!
Üdv!